marvin_200px-v3

Welkom bij BeSmart voor jouw spaarpotje

Bijna 2 miljoen Nederlandse huishoudens beleggen. Dat lijkt veel, maar dat is echter ‘slechts’ een kwart van het totaal aantal Nederlandse huishoudens. Wel is er sprake van een stijgende trend, want steeds meer mensen hebben een behoefte aan meer rendement.

Beleggen via BeSmart kan zowel voor vermogensopbouw (box 3) als pensioenopbouw (box 1).

Voor degenen die in de gelukkige positie verkeren dat er (ruim) voldoende liquiditeiten aanwezig zijn en voor een langere periode niet over deze gelden te hoeven beschikken, kun je bij BeSmart uitstekend terecht.

Ook voor pensioenopbouw zit je bij BeSmart goed. Hierbij zien we naast beleggers die éénmalig een bedrag storten ook veel cliënten die daarnaast periodiek geld investeren (bijvoorbeeld maandelijks) om zodoende (met fiscaal voordeel) te bouwen aan een potje voor later.

Het openen van een rekening is vrij eenvoudig en samen met ons bepaal je in welk risicoprofiel je wilt beleggen. Dit is afhankelijk van met name de risicobereidheid en de beleggershorizon.

Aangezien BeSmart een vermogensbeheerder is, is het aan ons de taak om de beleggingen op een goede manier te beheren. Dat wij bijvoorbeeld uw geïnvesteerde vermogen spreiden in de hele wereldeconomie lees je terug in ons e-book: https://besmartib.nl/ebook-duurzaam/

Neem daarom contact op met BeSmart en investeer in je eigen financiële toekomst. Wij zijn bereikbaar via www.besmartib.nl en telefonisch op 020 – 760 8232.

Download hieronder ons e-book over het opbouwen van een extra spaarpotje voor later of open een rekening:

E-Book Vermogensopbouw

Open een rekening


< Terug naar artikel overzicht