Ons team

BeSmart Vermogensbeheer is één van de snelstgroeiende onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland en is opgericht vanwege de overtuiging dat vermogensbeheer beter en slimmer kan. Het team van BeSmart bestaat nu uit een gedreven team van professionals met samen meer dan 75 jaar ervaring in de vermogensbeheerbranche. Wij maken graag kennis met u!

Daan Heslenfeld

Oprichter en directeur

d.heslenfeld@besmartib.nl

Daan is exact één dag voor de aanslagen van 2001 begonnen met werken in de financiële wereld. Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft hij tot aan 2008 gewerkt als beleggingsadviseur bij een vermogensbeheerder in Amsterdam. In 2008 heeft hij samen met Marvin Koster en Ralf op de Weegh het consultancybedrijf De Beleggingsassistent opgericht, waarbij beleggers werden geadviseerd welke vermogensbeheerder het beste bij hun situatie zou passen. Hierdoor heeft hij bij zeer veel vermogensbeheerders een kijkje kunnen nemen in de keuken en alle do’s en don’ts gezien. Vanaf 2015 heeft hij deze kennis en ervaring kunnen inzetten voor BeSmart Vermogensbeheer waar hij naast relatiebeheer verantwoordelijk is voor de verdere groei van de organisatie.

› lees meer

Marvin Koster

Oprichter en directeur

m.koster@besmartib.nl

Marvin is na zijn studie aan de IVA Driebergen vanaf 2005 tot aan 2008 gewerkt als beleggingsadviseur bij een vermogensbeheerder in Amsterdam. In 2008 heeft hij samen met Ralf op de Weegh en Daan Heslenfeld het consultancybedrijf De Beleggingsassistent opgericht, waarbij beleggers werden geadviseerd welke vermogensbeheerder het beste bij hun situatie zou passen. Hierdoor heeft hij bij zeer veel vermogensbeheerders een kijkje kunnen nemen in de keuken en alle do’s en don’ts gezien. Vanaf 2015 heeft hij deze kennis en ervaring kunnen inzetten voor BeSmart Vermogensbeheer waar hij naast relatiebeheer verantwoordelijk is voor de verdere groei van de organisatie.

› lees meer

Harmke Nieuwdorp

Office manager en ondersteuning relatiebeheer

h.nieuwdorp@besmartib.nl

Harmke is sinds 2006 werkzaam geweest bij een vermogensbeheerder als office manager waar zij tevens verantwoordelijk was voor het administratieve traject. Na enkele uitstapjes als secretaresse bij een advocatenkantoor alsmede als commercieel administratief medewerkster in de Automotive sector is ze sinds 2015 weer werkzaam in de financiële sector. Bij BeSmart Vermogensbeheer is Harmke verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van diverse zaken op kantoor waaronder in het bijzonder de cliënt onboarding en het administratieve traject en biedt zij ondersteuning aan het relatiebeheer.

› lees meer

Eric van der Ley

Directeur en vermogensbeheerder

e.vanderley@besmartib.nl

Eric is 20 jaar geleden bij de eerste internetbeurshandelaar van Nederland, IMG Holland, in de beleggingswereld begonnen. Hierna heeft hij 2 jaar bij Binck Bank gewerkt alvorens hij de overstap maakte naar de vermogensbeheerwereld, waar hij de afgelopen 17 jaar bij 2 verschillende vermogensbeheerders heeft gewerkt. Hij is binnen BeSmart mede verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en relatiebeheer.

› lees meer

Ronald de Groot

Office manager en ondersteuning relatiebeheer

r.degroot@besmartib.nl

Ronald is sinds eind jaren tachtig werkzaam in de financiële dienstverlening. Het grootste deel van deze periode heeft Ronald bij een tweetal grootbanken als beleggingsadviseur gewerkt, maar de laatste jaren is hij in dienst bij vermogensbeheerders. Sinds 2022 is Ronald actief als officemanager bij BeSmart waarbij hij zich met name bezighoudt met onboarding, administratieve zaken en ondersteuning van de relatiebeheerders.

› lees meer

Annelies de Reus

Compliance Officer

Annelies is bij BeSmart Vermogensbeheer de externe Compliance Officer.

› lees meer

Klanten aan het woord

Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om een beter indruk te krijgen van ons bedrijf en onze werkwijze treft u hieronder de ervaringen van een aantal cliënten van BeSmart. Wilt u met één van hen in contact komen dan vernemen wij dit graag. Zij staan u graag te woord om hun ervaringen met u te delen.


› lees reviews van klanten

Mevrouw J.F. Briët

Vanaf mijn 18e jaar ben ik met beleggen bezig geweest. Aanvankelijk vanwege mijn studie Economie om eens te zien wat daarbij kwam kijken. Dat deed ik via de AMRO bank. Na het samengaan van de AMRO met de ABN werd het mij na enkele jaren duidelijk dat de bank mij vnl. in de richting duwde van hun eigen beleggingen; zodra ik daar niet in meeging sputterde men. En toen ook nog mijn persoonlijke adviseur eruit gewerkt werd besloot ik verder te kijken.

› lees het hele verhaal

Jan - Zelfstandig schipper

Mijn eerste ontmoeting met mensen van BeSmart Vermogensbeheer gaat alweer 10 jaar terug. Ik was op zoek naar een vermogensbeheerder en kwam via internet bij het consultancybureau terecht waar zij zich toen mee bezig hielden. Er was gelijk een klik en na een paar bezoeken bij ons thuis waren we erover uit. Zo zijn we bij een vermogensbeheerder terecht gekomen waar we jaren hebben gezeten.

› lees het hele verhaal

De heer G.J. de Vries

Bij het beëindigen van mijn dienstverband kwam er wat vermogen beschikbaar dat als pensioenvermogen moest worden behandeld. Ik ben toen op zoek gegaan naar een vermogensbeheerder en heb toen een artikeltje over BeSmart Vermogensbeheer gelezen. Ik had al wat ervaring met adviseurs en zelf wat gepionierd met aandelen. Met wisselend succes. Ik had het daardoor al afgeleerd me blind te staren op de hogere rendementen en realiseerde me dat ik in ieder geval geen grip had op die rendementen.

› lees het hele verhaal

Familie Rijntjes

In short after leaving the Netherlands for South Africa my family and I returned in 2012 during a time of great uncertainty including uncertainty in the financial world with the banking system under pressure. On returning we needed to find a place for our savings (our future pension in essence) with the aim of keeping the capital intact and inflation linked. Initially we invested our savings in various money accounts keeping the €100,000 deposit guarantee in mind.


› lees het hele verhaal

10 beleggingstrends voor het komende decennium

Robotisering, Artificial Intelligence, Virtual Reality of Blockchain. Volgens velen staan we aan het begin van een vierde industriële revolutie; een fusie tussen de fysieke, digitale en biologische wereld. Hoe kunt u als belegger inspelen op deze trends?


Download het document
×