Foto Ronald

Waarom BeSmart?

Deskundigheid, korte lijnen en persoonlijk contact.

BeSmart bestaat sinds 2016 en is één van de snelst groeiende onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. BeSmart is ontstaan vanuit de overtuiging dat vermogensbeheer eerlijker, beter en vooral slimmer kan!

Een gedreven team van professionals met samen meer dan 100 jaar ervaring in de branche helpt u bij het nemen van slimme financiële beslissingen. Gebaseerd op feiten, nuchter, pragmatisch en persoonlijk. Een langdurige (financiële) relatie is de ambitie.

BeSmart beheert het vermogen (vanaf € 50.000, -) van particulieren, ondernemers en stichtingen. Uw vermogen wordt belegd op een slimme, efficiënte manier in een breed gespreide (duurzame) effectenportefeuille bestaande uit ETF’s (indextrackers).

Verder kun je als belegger een pensioen- en/of lijfrente-rekening openen en is het mogelijk om te starten met een (maandelijkse) vermogensopbouw rekening (www.besmartib.nl/spaarpotje-voor-later/). Hierbij kan het fiscale voordeel oplopen tot meer dan 50%(!). Zie www.besmartib.nl/2023/08/07/het-belastingvoordeel/ voor meer informatie.

Onafhankelijke reviewbedrijven als Finner en Vermogensbeheer.nl hebben BeSmart Vermogensbeheer ook dit jaar weer met de maximale vijf sterren beoordeeld (zie onderstaand).

En kijk op de website www.besmartib.nl eens naar de reviews. Alle beoordelaars bevelen BeSmart aan bij anderen. BeSmart is telefonisch bereikbaar op 020 – 760 8232.

Klanttevredenheidsrapport BeSmart vermogensbeheer.nl

Finner beoordeling 5 sterren


< Terug naar artikel overzicht