Foto Ronald

Extra spaarpotje. Hoe werkt het.

Financiële vrijheid streven we bijna allemaal na.

Kom daarom in actie! Hieronder leggen we uit hoe simpel het is.

1. Maandelijks bedrag bepalen

Bepaal eerst zelf hoeveel geld je maandelijks (of jaarlijks) opzij wilt zetten om te beleggen en kies een bedrag dat past binnen je budget.

2. Open een rekening

BeSmart opent een beleggingsrekening (box 1 of box 3). Hiervoor werken wij samen met de broker Fondsenplatform. Na het openen van de rekening zal BeSmart voor jou optreden als vermogensbeheerder. Het gehele openingsproces zullen wij van A t/m Z begeleiden.

3. Monitoren

BeSmart selecteert de beleggingen en zal jouw portefeuille monitoren. Ook houden wij in de gaten welke verdeling over de beleggingscategorieën het meest ideaal is. Daarnaast informeren wij jou periodiek over de ontwikkelingen van de effectenportefeuille en onze beleggingsbeslissingen.

4. Automatische incasso

Stel een automatische overschrijving in van jouw bankrekening naar jouw beleggingsrekening om ervoor te zorgen dat het bedrag maandelijks wordt overgemaakt. Je blijft op koers om jouw financiële doelen te bereiken.

Open een rekening

E-Book vermogensopbouw


< Terug naar artikel overzicht