foto6-200px

Een pensioen rekening bij BeSmart is…….

Simpel, doeltreffend en lucratief

Nederlanders leven langer en de maatschappij individualiseert steeds verder. Gevolg hiervan is dat ieder individu geacht wordt meer zelf de regie in handen te nemen voor het opbouwen van een goed pensioen.
Een pensioenrekening bij BeSmart beginnen is simpel, doeltreffend en lucratief.

Simpel omdat het openen van een rekening en het opstarten van een periodieke storting een eenvoudig traject is, doeltreffend omdat je een fijn vermogen kunt opbouwen voor wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd gaat bereiken en lucratief omdat de fiscus flink meehelpt. Je kunt over je vermogen beschikken wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt.

Download E-Book

Het bedrag dat geïnvesteerd wordt tijdens de opbouwfase is altijd vrij van belasting en jaarlijks gedeeltelijk terug te vorderen van de fiscus. Dit fiscale voordeel kan oplopen tot wel 50%.

Het is verstandig om een oudedagsvoorziening op te bouwen omdat het zorgt voor financiële rust en emotionele rust bij een lange beleggershorizon is er voldoende tijd om een mooi kapitaal op te bouwen naast de AOW en eventueel andere vermogen.

Het kost niet veel tijd om je financiële toekomst te verbeteren. In een paar eenvoudige stappen kun je dit al realiseren. Kom dus in actie en neem contact op met BeSmart op 020 – 760 82 32 of mail ons via info@besmartib.nl. We helpen je graag bij de mogelijkheden.

Open een rekening


< Terug naar artikel overzicht