foto6-200px

Aanvulling op je pensioen?

Verruim je financiële mogelijkheden met een aanvulling op je pensioen

Bij BeSmart kun je je pensioenopbouw eenvoudig aanvullen. Je zorgt hierdoor voor een (nog) groter vermogen naast je AOW en pensioen.

Dit vermogen wordt beheerd via een geblokkeerde rekening die, met interessante fiscale voordelen, gebruikt wordt voor beleggingen. Jij hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel en wanneer je wilt beleggen.

Download E-Book

Dit kan periodiek door regelmatige stortingen of eenmalig door een inleg. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse beleggingsprofielen die we gezamenlijk met jou vaststellen, zodat ze aansluiten bij het risiconiveau dat je bereid bent te nemen en dat bij je past.

Het kost niet veel tijd om je financiële toekomst te verbeteren. In een paar eenvoudige stappen kun je dit al realiseren. Kom dus in actie en neem contact op met BeSmart op 020 – 760 82 32 of mail ons via info@besmartib.nl. We helpen je graag bij de mogelijkheden.

Open een rekening


< Terug naar artikel overzicht