marvin_200px-v3

Neem het heft in eigen handen!

Neem het heft in eigen handen!

Bouw zelf aan je (extra) pensioen voor een zekere toekomst.

Wil je meer controle over je financiële toekomst? Het is tijd om zelf je (extra) pensioen te regelen voor een stabiele en zekere oude dag. Hier zijn enkele essentiële stappen om je op weg te helpen:

1. Begrijp je opties: Onderzoek de verschillende pensioenregelingen beschikbaar in Nederland, inclusief de AOW als basispensioen, pensioenregelingen via werkgevers, en individuele pensioenopties.

2. Plan vooruit: Stel je pensioendoelen vast en maak een plan om deze te bereiken. Bedenk hoeveel je maandelijks wilt sparen of investeren voor je (extra) pensioen en pas je levensstijl en uitgaven hierop aan.

Download E-Book Vermogensopbouw

Meer informatie

Investeer in jezelf: Overweeg om bij te dragen aan aanvullende pensioenregelingen, zoals lijfrentes of individuele beleggingsaccounts. Zo bouw je een extra buffer op voor later.

3. Diversifieer je portefeuille: Bepaal samen met BeSmart je risico-acceptatie en kom tot het bij jou passende doelrisicoprofiel, om je risico’s te overzien en je pensioenpotje te laten groeien.

Door zelf actie te ondernemen en bewust te investeren in je toekomst, kun je pensioeninkomsten creëren en genieten van financiële gemoedsrust in je latere jaren.

Heb je nog vragen neem dan contact op met BeSmart Vermogensbeheer op nummer 020-7608232 of open direct een rekening.


< Terug naar artikel overzicht