Rabobank stopt met Schretlen Vermogensbeheer 

Rabobank stopt met Schretlen Vermogensbeheer 

03 september 2014

Rabobank integreert de meer dan honderd jaar oude vermogensbeheerder volledig met de vermogensbeheertak van Rabobank. Hiermee trekt het de stekker uit Schretlen & Co. Dit maakte het bankconcern dinsdag bekent.

De specialisten van Schretlen zullen een afdeling gaan vormen binnen Rabobank onder de naam van Rabo Schretlen Vermogensmanagement. Door de jarenlange intensieve samenwerking tussen Rabobank en Schretlen zien beide partijen dit als een kleine stap verder voorwaarts. Klanten van Rabobank en Schretlen kunnen vanaf 2015 gebruik gaan maken van het totale assortiment dat geïntegreerd wordt aangeboden.

Ron Droste, Directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Nederland: “Ruim de helft van alle Nederlandse miljonairs heeft een relatie met de Rabobank. Deze klanten zullen optimaal kunnen profiteren van de meer dan 100 jaar ervaring van Schretlen in beleggingsadvies en vermogensplanning. Ondernemers zullen de voordelen ervaren van de geïntegreerde dienstverlening, die ervoor zorgt dat zij voor zowel zakelijke- als privévraagstukken goed kunnen worden bediend.”

Schretlen & Co was een Nederlandse private bank dat sinds 1965 al onderdeel was van de Rabobankgroep. Op 1 mei 1911 werd Schretlen & Co opgericht door de toen 26-jaar oude heer Schretlen. Het Nijmeegse bedrijf startte haar activiteiten in effectenbemiddeling en opende al snel haar tweede kantoor in Amsterdam.  Schretlen had in 2014 vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Waalre, Apeldoorn en Heerenveen.

Bron: persbericht rabobank, website Schretlen & Co

Bron: Rabobank, 03-09-2014


< Terug naar nieuwsoverzicht

Doelstelling

Belegbaar vermogen

Horizon