Beleggingsvoorstel

Startbedrag

Horizon

Streefrendement

Vermogensontwikkeling

De grafiek toont de mogelijke vermogensontwikkeling bij de gekozen horizon en het gekozen netto jaarlijks streefrendement. Er zijn ook grotere en kleinere uitslagen mogelijk. Lees meer over de risico’s van beleggen .

Effectenportefeuille

Onderdeel % v/h vermogen Waarde
{{ fund[0] }} {{ fund[1] | currency }}% € {{ calculateValue(fund[1]) | currency }}
Totaal 100% € {{ this.plan.amount | currency}}

Samenstelling

Aandelen

Obligaties

Grondstoffen

Liquiditeiten

Doelvermogen *

€ {{ calculateGoal | currency }}

In {{ plan.horizon }} jaar, met een {{ profiles[plan.efficiency].title_lowercase }} risicoprofiel met een gemiddeld netto rendement van {{ profiles[plan.efficiency].efficiency_txt }} per jaar.

Kenmerken risicoprofiel

{{ profiles[plan.efficiency].title }}

{{ profiles[plan.efficiency].intro }}

Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Laat u goed adviseren over de risico’s voordat u besluit te gaan beleggen. BeSmart belegt in ETF’s. Aan ETF’s zijn risico’s verbonden.

Meer informatie


Ratio's van de portefeuille*
jaarlijks streefrendement {{ profiles[plan.efficiency].efficiency | currency }}%
goed jaar {{ profiles[plan.efficiency].good_year | currency }}%
slecht jaar {{ profiles[plan.efficiency].bad_year | currency }}%
standaarddeviatie (laag - hoog) {{ profiles[plan.efficiency].standard_deviation_low | currency }}% - {{ profiles[plan.efficiency].standard_deviation_high | currency }}%

* meer kenmerken risicoprofiel en risicometer

Interesse?

Spreekt bovenstaande beleggingsvoorstel u aan en bent u er klaar voor om uw toekomstige doelvermogen te bereiken, dan is het tijd voor een kennismakingsgesprek.

DISCLAIMER: De door BeSmart berekende rendementsontwikkeling betreft slechts een verwachting op basis van het langjarig gemiddeld bruto resultaat per risicoprofiel. De weergegeven prognoses en/of verwachtingen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt aan de berekende rendementsontwikkeling dan ook geen rechten ontlenen.

Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Laat u goed adviseren over de risico’s voordat u besluit te gaan beleggen. BeSmart B.V. belegt in ETF’s. Aan ETF’s zijn risico’s verbonden, zoals markt-, koers-, geografisch- en valutarisico. Lees er meer over in het document kenmerken en risico’s van financiële instrumenten.

BeSmart is een beleggingsonderneming en is in het kader van haar beleggingsdiensten in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten als bedoeld in artikel 2:96 van de Wet op het financieel toezicht. BeSmart is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de AFM te Amsterdam. BeSmart B.V. is ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 63296683. Het totale kostenoverzicht met betrekking tot de betreffende dienstverlening is opvraagbaar bij BeSmart.