Lage spaarrente, wat zijn de alternatieven?

Lage spaarrente, wat zijn de alternatieven?

20 juni 2014

Amsterdam 20 juni 2014 – De spaarrente staat op een zeer laag niveau en de verwachting is dat deze nog verder zal gaan dalen door de recente renteverlaging door de ECB. Er worden spaarrentes verwacht van onder de 1%. Na aftrek van vermogensrendementsheffing en inflatie teert u in op uw vermogen. Maar wat zijn de alternatieven?

Beleggen
Ondanks dat beleggen over het algemeen betekent dat er meer risico wordt genomen, zijn er ook behoedzame beleggingsstrategieën te bedenken die voor een aantrekkelijker rendement kunnen zorgen. Vooral wanneer uw vermogen voor een langere periode beschikbaar is, kan beleggen een aantrekkelijk alternatief zijn. Bedenk wel voordat u begint met beleggen of u deze risico’s kunt maar ook wilt lopen.

Meer weten over slim vermogensbeheer ?
>> Download nu gratis ons E-Book

Geen kennis van zaken
Veel spaarders durven de stap naar beleggen niet te maken vanwege een gebrek aan kennis van beleggen en de financiële markten. Hierbij kan vermogensbeheer uitkomst bieden. Vermogensbeheer betekent dat u het beheer van uw vermogen in handen geeft van professionals.

De voordelen van vermogensbeheer:

• Deskundigheid & ervaring;
• Beleggen zonder emotie;
• Gemak & rust.

Nederland telt meer dan 150 vermogensbeheerders met elk zijn eigen kenmerken en voorwaarden. Laat u goed adviseren voordat u een start maakt bij een vermogensbeheerder.

Contact
Neem vrijblijvend contact met ons op 020-7608232

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: DE BELEGGINGSASSISTENT, 20-06-2014


< Terug naar publicatieoverzicht

Doelstelling

Belegbaar vermogen

Horizon