Vermogensbeheer Amsterdam

Vermogensbeheer Amsterdam

22 februari 2019

Vermogensbeheer Amsterdam: Bent u een belegger of wilt u gaan beleggen en zoekt u vermogensbeheer in Amsterdam of omgeving? Dan is er voldoende aanbod. Maar welke vermogensbeheerder past het best bij u?

Nederland telt ongeveer 150 actieve vermogensbeheerders of private banken. Iedere vermogensbeheerder heeft zo zijn eigen beleggingsbeleid en specialisme. Uiteraard verwelkomen alle vermogensbeheerders u graag als nieuwe cliënt. Maar zijn ze daarin wel objectief?

Niet iedere vermogensbeheerder heeft een toegevoegde waarde voor iedere belegger. Het is daarom van belang om de verschillende vermogensbeheerders op uiteenlopende gebieden eens goed met elkaar te vergelijken. Wat is het beleggingsbeleid? Op welke manier wordt de vergoeding in rekening gebracht? Is er sprake van de zogenoemde retourprovisie?

BeSmart Vermogensbeheer is ontstaan vanuit de overtuiging dat vermogensbeheer beter en vooral slimmer kan! Wij geloven niet in het selecteren van individuele aandelen of timing van de markt, maar spreiden uw vermogen op een efficiënte manier in wereldwijde ETF’s (indextrackers) om tot een optimaal rendement te komen. Wij vinden dat het behalen van uw beleggingsdoel centraal moet staan en dat beleggen hiervoor het middel is. Uiteraard vertel ik u graag meer over onze aanpak en hoe we dit specifiek voor u zouden doen.

Om erachter te komen of BeSmart vermogensbeheerder het beste aansluit bij uw wensen, eisen en doelstellingen kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs op 020-7608232 of via ons contactformulier.


< Terug naar publicatieoverzicht

Doelstelling

Belegbaar vermogen

Horizon