Vermogensbeheer Vergelijken

Vermogensbeheer Vergelijken

22 februari 2019

Welke vermogensbeheerder past het best bij u? Nederland telt ongeveer 150 actieve vermogensbeheerders (bron:AFM). Maar van welke vermogensbeheerder sluit de dienstverlening het best aan op uw wensen, eisen en doelstellingen? Vermogensbeheer vergelijken doet u hier. De Beleggingsassistent is uw partner bij het selecteren en vergelijken van vermogensbeheerders.

Meer weten over vermogensbeheer ?
>>
Vraag hier gratis informatiepakket aan

Welke vermogensbeheerder heeft voor u toegevoegde waarde? Niet iedere vermogensbeheerder heeft een toegevoegde waarde voor iedere belegger. Het is daarom van belang om de verschillende vermogensbeheerders op uiteenlopende gebieden eens goed met elkaar te vergelijken. Wat is het beleggingsbeleid? Op welke manier wordt de vergoeding in rekening gebracht? Is er sprake van de zogenoemde retourprovisie? Op al deze vragen heeft BeSmart Vermogensbeheer een passend antwoord!

BeSmart Vermogensbeheer is ontstaan vanuit de overtuiging dat vermogensbeheer beter en vooral slimmer kan! Wij geloven niet in het selecteren van individuele aandelen of timing van de markt, maar spreiden uw vermogen op een efficiënte manier in wereldwijde ETF’s (indextrackers) om tot een optimaal rendement te komen. Wij vinden dat het behalen van uw beleggingsdoel centraal moet staan en dat beleggen hiervoor het middel is. Uiteraard vertel ik u graag meer over onze aanpak en hoe we dit specifiek voor u zouden doen.

www.besmartib.nl/kennisdocument

 


< Terug naar publicatieoverzicht

Doelstelling

Belegbaar vermogen

Horizon